11. Kalkınma Planı Toplantısı Yapıldı

Rektör Akgül 11.

11. Kalkınma Planı Toplantısı Yapıldı
11. Kalkınma Planı Toplantısı Yapıldı
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Rektör Akgül 11. Kalkınma Planı Bölge istişare toplantısına katıldı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Kalkınma Bakanlığınca düzenlenen 11. Kalkınma Planı İç Anadolu Bölgesi İstişare Toplantısına katıldı.

Yedi coğrafi bölgede yapılacak olan istişare toplantılarının altıncısı Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın başkanlığında Nevşehir'de gerçekleştirildi. Toplantının açılışına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, İç Anadolu Bölgesindeki 11 ilin valileri, belediye başkanları, rektörleri, ticaret ve sanayi odası başkanları ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Toplantıda Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın selamlama konuşmasının ardından Kalkınma Bakanı Lütrfi Elvan, 11. Kalkınma Planı'na ilişkin bu güne kadar yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler vererek son ekonomik gelişmeleri değerlendirdi.

Türkiye’nin gelecek beş yıl içinde ulaşmak istediği hedefleri ortaya koyacak olan 11. Kalkınma Planı hazırlık çalışmaları kapsamında yerel ve merkezi düzeylerde bilgi ve görüş alışverişinin alınması, politikaların isabetli bir şekilde belirlenmesi ve temel kalkınma önceliklerinin tespit edilmesi amaçlanıyor.

16 Nis 2018 - 14:23 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi