KPSS Giriş Yerleri Açıklandı

20-21 Temmuz’da yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans sınavına girecek adaylar için 1.

20-21 Temmuz’da yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans sınavına girecek adaylar için 1. 2. ve 3. oturumların sınav giriş belgeleri açıklandı.

lçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 20-21 Temmuz’da yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans düzeyi oturumları erişime açıldı.

ÖSYM’nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 2019-KPSS lisans düzeyi alan bilgisi 1, 2, ve 3. oturum sınava giriş belgeleri açıklandı.

20 Temmuz’da yapılacak KPSS alan bilgisi sınavları 1. oturumu (kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri) ve KPSS alan bilgisi sınavları 2. oturumu (hukuk, iktisat, maliye) ile 21 Temmuz’da uygulanacak KPSS alan bilgisi sınavları 3. oturumu (işletme, muhasebe, istatistik) adaylarının, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden edinebilecekler.

Adaylara, 20 Temmuz’daki KPSS alan bilgisi sınavları 1. oturumu ve 21 Temmuz’daki 3. oturum için saat 10.00’dan sonra, 20 Temmuz’daki 2. oturum için de saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacakları uyarısı yapıldı.

13 Tem 2019 - 16:51 - Eğitim

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi