Ermenek'te Kovid-19 Tedbirleri Toplantısı

Karaman'ın Ermenek ilçesinde Kovid-19 tedbirleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ermenek'te Kovid-19 Tedbirleri Toplantısı
Ermenek'te Kovid-19 Tedbirleri Toplantısı
+12
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman'ın Ermenek ilçesinde Kovid-19 tedbirleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Mehmet Aplaslan Işık’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun, İlçe Kaymakamı Hacı Osman Hökelekli, Belediye Başkanı Atila Zorlu, İlçe Siyasi Parti Başkanları ile Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.

Yapılan toplantıda, İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun ve Ermenek Toplum Sağlığı Başkanı Hanife Hülya Keş konuşmalarında koronavirüs tedbirleri ve yayılımı hakkında bilgiler aktarılarak alınan tedbirlere uyulması konusunda bütün vatandaşların hassasiyet gösterilmeleri istendi.

Vali Işık, Ermenek esnafını ziyaret etti

Ermenek'te yapılan Kovid-19 bilgilendirme toplantısının ardından Belediye Başkanı Atila Zorlu’yu makamında ziyaret eden Vali Işık, beraberindeki heyetle birlikte yapımına devam edilen Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesini yerinde inceledi ve yetkililerden bilgiler aldı.

Vali Mehmet Aplaslan Işık, daha sonra ilçe esnaflarına da ziyaret gerçekleştirerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Işık, esnaflardan maske kullanımı, hijyen kuralları ve sosyal mesafenin korunması hususunda hassasiyet göstermelerini istedi.

10 Ara 2020 - 09:15 Karaman/ Ermenek- Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.137.288 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi