2.TOKİDE SATILIK DAİRE

DAİRE SATILMIŞTIR, İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

2.TOKİDE SATILIK DAİRE
2.TOKİDE SATILIK DAİRE
+5
Haber albümü için resme tıklayın

DAİRE SATILMIŞTIR, İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

2. TOKİ 21. BLOK SATILIK DAİRE .

Sahibinden 2+1, 87 m2 Satılık Daire 130.000 TL'ye SATILACAKTIR.

ÖZELLİKLERİ: 87 m² , Oda Sayısı:  2+1, Bina Yaşı: 7, Bulunduğu Kat: 1, Isıtma  Merkezi (Pay Ölçer), Banyo Sayısı:1

Açıklama:

1-TOKİ'nin B1 konut tipidir.

2-Sadece mutfakta balkon olup balkon camı (camekan) vardır. Mutfak balkon kapısının sağında ve solunda tabandan tavana kadar kiler amaçlı dolap vardır. Balkon kapısını solundaki dolap tekli olup yanında ağır kokulu yemekleri balkonda pişirmek için tezgah, tezgah altı dolap ve gaz tertibatı bulunmaktadır. Balkon kapısının sağındaki dolap çiftli olup, 60 cm derinlik vardır.

3-Mutfak ve salon beraberdir. TOKİ'den teslim alındıktan sonra mevcut dolap, tezgah ve fayans sökülüp kişisel tasarım mutfak dolabı yapılmıştır. Bu nedenle mutfağa giriş kapısı iptal edilmiştir. İptal edilen bu kapının sırtında buzdolabı girecek şekilde dolap yapılmıştır. Mutfakta L tipinde dolap ve tezgah tasarımı yapılmıştır. Dolapların tasarımında ağırlıklı olarak yataylık çalışılmıştır. 90 derece dönen menteşeli kapılar L tipinin kısa tarafındadır. Alt tezgah kızaklı ve kendine doğru çekmeli, üst tezgah pistonlu yukarı kalkmalı çalışılmıştır. Yine tezgah duvardan duvara suni mermer olup L şeklinde, balkon kapısın tarafında doğalgaz tertibatlı ankestreye uygun,ankestre  mermer üstüne konulmaktadır. ankestre altına bulaşık makinesi konulmaktadır. Ankestre konulacak yerde ARÇELİK marka ocak üstü aspiratör mevcuttur. Mutfakta balkon kapısının sol yanında tekli tabandan tavana ayrı bir dolap bulunmaktadır. Bu dolap içinde kombi gizlenmiştir. Burada kombi mevcuttur. Bu dolabın alt tarafında merkezi ısıtmanın sıcak ve soğuk su vanalarının bulunduğu kısım vardır.

4) Banyoda duş kabini bulunmaktadır. Mevcut lavoba sökülmüş ve kişisel tasarım dolap yaptırılarak bu dolaba uygun lavoba konulmuştur. Lavoba altı dolapta renkli ve beyaz çamaşırlar için ayrı ayrı kapaklı sepet bulunmaktadır. Lavoba üstü dolapta, sol yanda ince bir dolap kozmetik ve diğer malzemeleri koymak içindir. Ayna yukarıya kadar gitmekte olup, ayna üstünde spot ışıklar vardır. Lavobanın sol yanında çamaşır makinesinin içine gömüldüğü dolap ve bu dolabın üstünde tavana kadar deterjan ve diğer kimyasalların konulabileceği raflı dolap yaptırılmıştır. Bir adet klozet bulunmaktadır. Bir adette normal tuvalet bulunmaktadır. Bu tuvaletteki lavoba sökülmüş, bir yapı marketinden alınan hazır alt-üst dolap ve lavoba konulmuştur.

5) Eve girişte sağ tarafta tabandan tavana kadar vestiyer yaptırılmıştır. Bu vestiyer yaptırılırken mutfak giriş kapısı iptal edilmiştir. (2) nolu madde de izah edilmiştir. Tavandan 60 cm aşağıya kadar yüklük olabilecek dikey açılır kapanır menteşeli dolap bulunmaktadır. Bu dolabın  altından tabana kadar çift kapaklı kızaklı birbirini üzerine kaydırmalı kapak üzerine monte aynalı vestiyer ve ayakkabılık bulunmaktadır.

6) Pencelerde sineklik bulunmaktadır. Pencereler normal açılır kapanma hareketine bir de yukarı açılma hareketi için mekanizma ekletilmiştir. 3 adet pencerede 4 adet bu mekanizma mevcuttur. Bu mekanizma 2010 yılında tanesi 40 TL'den yaptırılmıştır.

7) Kiracı bulunmaktadır.

8) İşim gereği sık toplantılarım olduğu için ulaşamayanların SMS bırakmaları halinde dönüş yapılacaktır.

21 Tem 2017 - 18:17 -

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi