Vekil Şeker temaslarını sürdürüyor

AK Parti Karaman Milletvekili Dr.

Vekil Şeker temaslarını sürdürüyor
Vekil Şeker temaslarını sürdürüyor
+7
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Karaman Valisi Fahri Meral ve Karaman Belediye Başkan adayı Mahmut Sami Şahin ve AK Parti il teşkilatı ile birlikte Karaman’da çeşitli temaslarda bulundu.

Karaman’daki temasları çerçevesinde; Karaman Valiliğinin düzenlemiş olduğu ağaç dikimi programına katılan Dr. Recep Şeker, Karaman Grand Otelde düzenlenen Tıp bayramı resepsiyonuna katılarak sağlık çalışanları ile buluştu.

Dr. Recep Şeker yine Tıp bayramı programları çerçevesinde Karaman Devlet hastanesini ve Sağlık ocaklarını ziyaret ederek hastane çalışanları ile görüştü, sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğünü de ziyaret eden Dr. Recep Şeker, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Şehit Ömer Halis Demir Konferans salonunda düzenlenen Elma Çalıştayı’na katıldı.

Dr. Recep Şeker, Karaman ziyaretleri sonrasında Ayrancı ilçesine geçerek Ayrancı’da esnafları ve semt pazarındaki pazarcı esnafını ziyaret etti, esnafların istek ve önerilerini dinledi.

15 Mar 2019 - 17:27 - Politika

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi