Mevlana Yemekleri Karaman'ın tercihi oldu

Mevlana Yemek üst düzey hijyen ve dezenfekte uygulamaları ile Karamanlılara hizmete devam ediyor.

Mevlana Yemekleri Karaman'ın tercihi oldu
Mevlana Yemekleri Karaman'ın tercihi oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Mevlana Yemek üst düzey hijyen ve dezenfekte uygulamaları ile Karamanlılara hizmete devam ediyor.

Karaman'da yılların tecrübesini hazır yemek sektöründe sürdüren Mevlana Yemekleri Yöneticisi Bayram Ülküsever; Tüm dünyayı kasıp kavuran korona virüsüne karşı biz de kendi tedbirlerimizi aldık. İşe kendi işyerlerimizden başladık. İmalathanemizin tamamı ofisler dahil özel makinelerle dezenfekte edildi.

Bunun yanısıra şirketimizde yoğun kullanılan alanların ve malzemelerin dezenfektesi hergün rutin olarak yapılıyor. Personelimiz bu konuda üst düzey hassasiyet gösteriyor. Yemeklerinde bizi tercih eden hemşehrilerimiz gönül rahatlığı ile yemeklerimizi yiyebilirler" dedi.

İŞYERLERİNE SICAK YEMEK

“Ekonomik fiyatlara kaliteli hizmet sunuyoruz” diyen Ülküsever; “Her gün başka bir menü ile işyerlerine yemek dağıtımı yapıyoruz. İstiyoruz ki şirketlerimiz işlerine odaklansın, her gün ne yiyelim derdine düşmeden ayağınıza gelen sıcak yemekle hem de oldukça ekonomik bir şekilde bu sorunu çözüyoruz. Yeni bir şirket olmamıza rağmen kısa sürede büyük yol katettik. Bu anlamda bizi tercih eden müşterilerimize teşekkür ediyorum"dedi.

Mevlana Yemekleri İrtibat:
Telefon: 0338 212 44 48
GSM: 0539 933 85 85
Adres: Sakabaşı Mahallesi 860. Sokak No: 17 / Karaman

07 Kas 2019 - 14:07 - Ekonomi

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi