Küçükbaş kurbanlıkların canlı kilo fiyatları belli oldu

Karaman'da küçükbaş hayvan kurban fiyatları belli oldu.

Küçükbaş kurbanlıkların canlı kilo fiyatları belli oldu
Küçükbaş kurbanlıkların canlı kilo fiyatları belli oldu
+2
Video için play'e tıklayın

Karaman'da küçükbaş hayvan kurban fiyatları belli oldu.

Karaman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Yaman, yaptığı açıklamada, bir kurban bayramına daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bir yıl boyunca üreticilerin beslediği küçük baş hayvanların görücüye çıkma zamanının artık geldiğini ifade eden Yaman, şunları kaydetti:

"Yakında kurban için yetiştirilen küçükbaş kurbanlıklar pazara inecek. Zor bir sezon geçti. Bu yıl kurban fiyatları canlı kilo olarak koyun 22 lira, kuzu 27 lira, keçi 25, seyis ise 27 lira olacak. Bu fiyatlar hem üreticimizi hem de kurban alacak olan vatandaşlarımızı mağdur etmeyecek fiyatlardır. Büyük şehirlerimizdeki fiyatlar bunların en az 5-10 lira üzerindedir. Ben Kurban Bayramı'nın hem üreticilerimize hem de kurban alacak hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum."

08 Tem 2020 - 12:53 - Ekonomi

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi