İşleri Rayına Koyun

Reklam işleri markanızı aldığı noktadan daha ileri bir notaya getirdiğinde anlamlıdır.

Reklam işleri markanızı aldığı noktadan daha ileri bir notaya getirdiğinde anlamlıdır. Reklam için ortaya konulan her faaliyetin markanıza geri dönüşü olur. Bu dönüşler olumlu ve olumsuz olarak iki ana başlıkta incelenir. Olumsuz dönüşlerin sebebi, reklam ajansının markanızı, müşteri kitlenizi ve stratejiyi doğru şekilde özümseyememesidir.

Geri dönüşü olumsuz olan reklamları bir kenara koyun, geri dönüşü iyi olan reklamları da bir kenara koyun, geri dönüşü çok iyi olan reklamlar için tercih edeceğiniz bir ajans var. Bu ajansta markanız değerli misafirler olarak ağırlanır ve mutlu bir şekilde uğurlanır.

Ra

y Reklam İşleri

tam olarak istediğinizi size vermek için hizmet politikasını düzenledi

Markanız geleneksel ve dijital reklam araçlarına farklı veya aynı zamanlarda ihtiyaç duyabilir. Ray Reklam İşleri iki kanalda da markanızın tanıtımını yapmak için özenle çalışıyor. Tabela ve totem çözümleri, folyo ve branda baskı, folyo uygulama, açık hava grafik tasarımlarında çözümler üretirken bir yandan da video prodüksiyon, web tasarım, mobil uygulama, dijital pazarlama kanatlarında da entegre çözümler sunuyor.

Karaman merkezli Ray Reklam İşleri, tanıtımını yaptığı bütün firmaları tereddüt etmeden referans olarak gösteriyor. Markalar ile iletişim kanalını güçlü tutarak; marka kimliğine uygun, müşteri talebine tam karşılık veren hedef kitleyi harekete geçirecek tanıtımlar ortaya koyuyor.

Tabela ve totem çözümlerinde doğru seçene

k

Tabela

 çözümlerinde sıradan tasarımların dışına çıkarak, hedef kitleyi şaşırtacak ve ilgisini çekecek tasarımlar hazırlıyor. Farklı ürünler kullanarak sağlam ve kendini gösterecek tabelalar yapıyor.

Sahip olduğu yüksek kalite baskı yapabilen baskı parkuru ile kusursuza yakın folyo ve branda baskıları

oluşturuyor. Cam folyo uygulama, araç giydirme faaliyetlerini tecrübeli ekibi ile uygulamaya döküyor.

Grafik tasarım yetenekli ve yaratıcı ellerde olmalı

Ray Reklam İşleri tü

m bunlarla beraber yetenekli bir

grafik tasarım

 ekibine sahip. Bu tasarımlar sadece dijital mecralar için değil billboard, afiş tasarımı gibi farklı alanlar içinde oluşturuluyor. Tasarımın kalitesi m

utlu edilen bütün

müşterilerin

en çok

dikkatine çeken kategorilerden biri olarak göze çarpıyor. Bu alanda logo ve kurumsal kimlik desteği de sağlayan ekip, göz dolduran marka kimlikleri oluşturmuş durumda.

Markanın olmazlar olmaz kısmında başka bir nokta da var. Web tasarım tam olarak bu noktada bulunuyor. Ray Reklam işleri web tasarım konusunda profesyonel çözümler sunuyor. Özel tasarımlar ve yönetilebilir panel ile sizlere web çözümleri sunuyor

.

Karaman’da en iyi reklam çözümleri

İyi reklam tesadüf değildir. İyi reklam için iyi bir reklamcıya ihtiyacın var. Müşterinin size değil sizin müşteriye gitmeniz gerekir ve bu da belirli stratejiler eşliğinde olur. Ray Reklam İşleri sizlere baştan sana tüm bu serüvende eşlik etmek için yeni hizmet anlayışı ile sizlerde. İyi reklamcı sizi uçarak olandır. Ray Reklam İşleri tam da bunun için burada.

07 Kas 2018 - 16:38 - Ekonomi

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi