İŞKUR'a gelen anneye günlük 70 TL

İş’te Anne Projesi ile kadınlar anne olduktan sonra da iş hayatına hazırlanacak.

İş’te Anne Projesi ile kadınlar anne olduktan sonra da iş hayatına hazırlanacak. Mesleki eğitim kursları veya işbaşı eğitim programına katılan annelere günlük 70 TL ödenek verilecek.

“İŞ’TE ANNE PROJESİ”

İŞKUR'dan yapılan açıklama; "Bu kapsamda Bakanlığımızca uygulamaya konulacak olan İş’te Anne Projesiyle kadınlarımız hem çocuklarının hem de işlerinin başında olacak. Kadınlarımız anne olduktan sonra annelik sorumluluklarından feragat etmeden işlerini yapabilecekler.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 100 Günlük Eylem Planı kapsamında hayata geçireceğimiz “İş’te Anne Projesi” çalışmak isteyen anneleri işgücü piyasasına kazandıracak.

Bu kapsamda İŞKUR, çalışmak isteyen kadınlarımızı mesleki eğitim kursları veya işbaşı eğitim programlarına yönlendirecek.

Projeden yararlanan kadınlarımıza kursa veya programa devam ettikleri günler için günlük 70 TL tutarında cep harçlığı ödeyeceğiz.

Ayrıca eğitim süresince katılımcıların iş kazası ve meslek hastalığı ile genel sağlık sigortası primleri yine İŞKUR tarafından karşılanarak sağlık hizmetlerinden de faydalanmalarını sağlayacağız.

Anneler, 400 TL Bakım Desteğinden de Yararlanabilecek

Kadınlarımızın iş hayatında daha fazla yer alması için bir başka projeyi de hayata geçirdik."

20 Eyl 2018 - 17:23 - Ekonomi

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi