Sıtkı Aslanhan, Karaman'da konferans verecek

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek “Bilgiden Bilince Konferansları” kapsamında Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan ‘Kariyer Planlaması’ konulu konferansı vermek için Karaman’a geliyor.

Sıtkı Aslanhan, Karaman'da konferans verecek
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek “Bilgiden Bilince Konferansları” kapsamında Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan ‘Kariyer Planlaması’ konulu konferansı vermek için Karaman’a geliyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün eğitim faaliyetleri arasında yer alan ve öğrencilerin yükseköğrenim hayatları süresince bireysel ve akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği ‘Bilgiden Bilince Konferansları’nın Karaman ayağında Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan KYK’lı gençlerle bir araya gelecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi  (KMÜ) Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda 3 Aralık Salı günü düzenlenecek programda Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, ‘Kariyer Planlaması’ konulu konferansta gençlerle deneyimlerini paylaşacak.  

Bilgiden Bilince Konferanslarının gençler tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Yurtlarımızda kalan gençlerimizin ders dışı zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmeleri, akademik yönden gelişimlerine destek olmak, kötü alışkanlıklar ve olumsuz davranışlardan korumak amacıyla yurtlarımızda eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenliyoruz.

Eğitim faaliyetlerimizden biri olan “Bilgiden Bilince Konferansları” kapsamında alanında uzman ve önemli bir isim olan Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan gençlerimizle bir araya gelecek. Özellikle gençlerimizin bu önemli konferansa katılmalarını tavsiye ediyorum.

3 Aralık Salı günü düzenlenecek programa tüm halkımız ve öğrencilerimiz davetlidir.” dedi.

3 Aralık Salı Saat:19:00
KMÜ Ömer Halisdemir Salonu

30 Kas 2019 - 14:31 - Eğitim

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi