SON DAKİKA: AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET ER İSTİFA ETTİ

SON DAKİKA: AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er istifa etti.

SON DAKİKA: AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET ER İSTİFA ETTİ
Haber albümü için resme tıklayın

SON DAKİKA: AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er istifa etti.

Mehmer bugün AK Parti yönetimine bir mesaj atarak istifa ettiğini duyurdu.

Mehmet Er'in istifasında, son yıllarda üstüste alınan yenilgiler ve oy oranının yüzde 60'lardan 30'lara düşmesinin etkili olduğu düşünülüyor.

AK Parti'nin Genel seçimlerde bir milletvekilini CHP'ye kaptırarak oy oranını düşürmesi, Yerel seçimler de de yine oy oranını düşürmesi ile sonuçlanan mevcut belediye başkanlığını kaybetmesi ve son olarak dün yapılan belediye meclisi toplantısında 17 meclis üyesi olmasına rağmen başkan vekiliğine ve encümene AK Partinin girememesinin bardağı taşıran son damla olduğu gelen haberler arasında.

Görmüş olduğum lüzum üzerine

Mehmet Er facebook'tan yaptığı duyuruda; Görmüş olduğum lüzum üzerine 16.04.2019 Salı günü Karaman AK Parti İl Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Davamızın bir neferi olarak her daim hizmet etmeye devam edeceğim.

Tüm Karamanlı hemşehrilerime ve Kamuoyuna saygıyla duyrulur.

16 Nis 2019 - 15:26 - Politika

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi