Rektör Akgül, Ermenek Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri MYO'yu Ziyaret Etti

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof.

Rektör Akgül, Ermenek Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri MYO'yu Ziyaret Etti
Rektör Akgül, Ermenek Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri MYO'yu Ziyaret Etti
Haber albümü için resme tıklayın

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, üniversitenin Ermenek yerleşkesinde yeni kurulan Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. 

Rektör Akgül, Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun mevcut durumu ve ihtiyaçları ile ilgili Yüksekokul yönetimi ile istişarede bulundu.

Ermenekli hayırsever iş insanı Hasan Kalan'ın destekleriyle 2018 yılında temeli atılan ve 2020 yılı  ocak ayında resmi kuruluşu gerçekleşen Yüksekokulun eğitim-öğretim faaliyetlerine başlaması için gerekli işlemlerin yapıldığını hatırlatan Rektör Akgül, "Yüksekokulumuzun akademik yapılanma süreci başlamış ve iki programa öğretim elemanı alınmıştır. İlçemiz ve ilimiz için önemli bir sağlık yatırımı  olan yüksekokulumuzda altyapı çalışmalarının tamamlanması için gayretlerimiz devam ediyor. Her geçen gün fiziki ve akademik alt yapısını daha da güçlendiren yüksekokulumuza 2021-2022 eğitim-öğretim yılında da öğrenci alımını gerçekleştireceğiz." dedi.

Rektör Akgül ayrıca Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun Eczane Hizmetleri Bölümü ile Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümünde göreve başlayan öğretim elemanlarıyla bir araya gelerek kendilerini tebrik etti.

Rektör Akgül, Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun ardından Ermenek Meslek Yüksekokuluna geçerek Yüksekokul personeliyle bir süre sohbet etti. Rektör Akgül, meslek yüksekokullarında gerçekleştirdiği incelemelerin ardından ziyaret programını tamamladı.

03 Ara 2020 - 16:01 - Eğitim

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi