Öğretmen Eğitimi ve Seminer Günleri Tamamlandı

Öğretmen Eğitimi ve Seminer Günleri Çalışmaları Başarıyla Tamamlandı.

Öğretmen Eğitimi ve Seminer Günleri Tamamlandı
Öğretmen Eğitimi ve Seminer Günleri Tamamlandı
+10
Haber albümü için resme tıklayın

Öğretmen Eğitimi ve Seminer Günleri Çalışmaları Başarıyla Tamamlandı.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Öğretmen Yeterliliklerinin Artırılması" projesi, üç farklı tarihte yürütülen Öğretmen Eğitimi ve Seminer Günleri çalışmasını tamamladı.

Erasmus+ Programı ile desteklenen proje kapsamında test hazırlama teknikleri, Türkçe dört temel dil becerisinin kazandırılması ile ilgili eğitimlerin ardından projenin son grup çalışması olarak okul yöneticilerine Doç. Dr. Ercenk Hamarat, Dr. İsmet Kesen ve Dr. Mustafa Altunel tarafından “Eğitime Dair Güncel Gelişmeler” konulu seminer gerçekleştirildi.

İlk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Kurt bir selamlama konuşması yaptı. Konuşmasında İl Müdürü Kurt, yeni eğitim öğretim yılına eğitmen eğitimleriyle başladıklarını ifade ederek bu tür eğitimlerin yıl boyu devam edeceğini belirtti. Kurt, programa katılarak destekleri sebebiyle sunum yapacak misafirlere teşekkür etti.

Ardından sözü alan SETA Eğitim ve Sosyal Politikalar Direktörlüğü Araştırmacısı Doç. Dr. Ercenk Hamarat, eğitime dair dünyada ve ülkemizdeki gelişmelerle ilgili bilgiler verdi.

Doç. Dr. Ercenk Hamarat, Dr. İsmet Kesen ve Dr. Mustafa Altunel; veri temelli yönetim, teknolojik gelişmeler odağında yapay zeka ve eğitime etkileri, eğitim yöntemleri, 21. yüzyıl eğitim becerileri, proje temelli eğitim, eğitim politikaları ve iletişim konularında okul yöneticilerine bilgiler aktarırken soru cevaplarla sohbet havasında sunumlarını gerçekleştirdiler.

19 Eyl 2019 - 17:08 - Eğitim

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi