KMÜ'den Öğrencilere Dijital Destek

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, üniversitenin dijital altyapısının Karaman’daki üniversite öğrencilerine açılacağını söyledi. Rektör Akgül, “Karaman’da ikamet eden tüm üniversite öğrencilerine sınav dönemlerinde dijital anlamda destek vereceğiz.” dedi.

Ülkemizde ve dünyada yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminin önemli bir kısmının uzaktan öğretim yoluyla yürütüldüğünü ve Yükseköğretim Kurulunun kararı gereğince dönem sonuna kadar da eğitim-öğretim ve sınavların online olarak gerçekleştirileceğini vurgulayan Rektör Akgül, Karaman’daki üniversite öğrencilerine çağrıda bulundu.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin bilgisayar laboratuarları, kütüphanesi ve dijital imkanlarının Karaman’da ikamet eden tüm üniversite öğrencilerine açılacağını belirten Rektör Akgül, bunun için öğrencilerin [email protected] adresine, isim ve telefon numaralarını da belirtecekleri bir e-posta göndererek randevu talebinde bulunmalarının yeterli olduğunu söyledi. Randevu alan öğrencilerin ise üniversiteye gelirken yanlarında öğrenci kimliklerinin yanı sıra maskelerini de bulundurmaları gerektiğini söyleyen Rektör Akgül, ayrıca öğrencilerin üniversite içerisinde sosyal mesafe kuralına azami derece dikkat göstermelerinin önemli olduğunu belirtti.

Ermenek Meslek Yüksekokulu da Üniversite Öğrencilerine Destek Verecek

Rektör Akgül, üniversite öğrencilerine verecekleri dijital desteğin Ermenek ilçesinde de uygulanacağını belirterek “Ermenek’te ikamet eden üniversite öğrencileri de aynı şekilde [email protected] adresine, isim ve telefon numaralarının yanı sıra Ermenek’te ikamet ettiklerini belirten bir e-posta göndererek randevu talebinde bulunmalıdırlar. Ermenek Meslek Yüksekokulumuzun dijital imkanlarını da üniversite öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz.” dedi.

“KMÜ, tüm akademik ve fiziksel altyapısıyla öğrencilerin yanındadır”

Karaman’da yaşayan gerek KMÜ gerekse diğer üniversitelerde öğrenim gören öğrencilere ödevlerinde ve sınavlara hazırlıklarında destek olmayı amaçladıklarını dile getiren Rektör Akgül, “Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi olarak bu hassas dönemde tüm akademik ve fiziksel altyapımızla öğrencilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Kendilerinden tek beklentimiz hijyen kurallarına, sosyal mesafeye ve maske kullanımına dikkat ederek ödevlerini ve sınavlarını sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmeleri; ayrıca üniversite öğrencisi kimliğinden ve araştırma kültüründen kopmamalarıdır. Eğitim-öğretim süreçlerinde tüm öğrencilere başarı ve kolaylıklar diliyorum.” dedi.

26 May 2020 - 22:22 - Eğitim

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi