KMÜ'de Gıda Mühendisliği Doktora Programı Açıldı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde yeni bir doktora programı açıldı.

KMÜ'de Gıda Mühendisliği Doktora Programı Açıldı
KMÜ'de Gıda Mühendisliği Doktora Programı Açıldı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde yeni bir doktora programı açıldı.

KMÜ Rektörlüğünün teklifi ve Yükseköğretim Kurulunun kararı ile Fen Bilimleri Enstitüsüne bağlı olarak Gıda Mühendisliği Doktora Programı açılması uygun görüldü.

Gıda Mühendisliği Doktora Programının açılmasıyla birlikte KMÜ Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesindeki lisansüstü program sayısı 21'e yükselirken üniversitedeki toplam lisansüstü program sayısı da 71 oldu.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, yeni açılan Gıda Mühendisliği Doktora Programının hayırlı olmasını dileyerek “Gıda ve tarımda ülkemizin önemli şehirleri arasında yer alan Karaman'da Gıda Mühendisliği alanında yapılacak tezleri ve lisansüstü çalışmaları önemsiyoruz. Bu bakımdan ilk olarak 2017 yılında Fen Bilimleri Enstitümüz bünyesinde Gıda Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans, 2019 yılında da İkinci Öğretim Tezli Yüksek Lisans Programlarını açmıştık.

Bugün itibariyle açılan doktora programımızla bu alandaki bilimsel araştırmaları daha da üst boyuta taşımayı amaçlıyoruz. Üniversite olarak ilimizin potansiyellerini göz önünde bulundurarak ihtiyaç duyulan her alanda akademik varlığımızla kentimiz ve bölgemize katkı sunmaya devam edeceğiz." dedi.

07 Ağu 2020 - 16:56 - Eğitim

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi