Envar Koleji’nden TEOG Tercih Hizmeti

Envar Koleji Rehberlik servisi TEOG Tercihlerinde öğrencilere hizmet veriyor.

Envar Koleji Rehberlik servisi TEOG Tercihlerinde öğrencilere hizmet veriyor.

Liseye geçiş TEOG sınavlarının tercih maratonu başlıyor.

Öğrenciler eğitimlerini belirleyecekleri lise için tercih yapacaklar.

TEOG tercih işlemleri 14 Temmuz 2017 Cuma günü başlayacak. 10 gün sürecek olan TEOG tercih süreci, 24 Temmuz 2017 tarihinde saat 17.00’da sona erecek.

Öğrencilerin geleceğini belirleyecekleri bu tercih döneminde Envar Koleji rehberlik servisleri de bütün öğrencilere hizmet verecek. TEOG tercihlerinde yardım almak isteyen bütün öğrenciler Envar Koleji rehberlik servislerine ulaşarak tercihlerini yapabilecekler.

Yapılan TEOG tercihlerinde, öğrencilere en fazla 25 okul tercih hakkı verilecek ve bu 25 okuldan birine yerleştirme işlemleri yapılacak.

Aynı zamanda lise tercihi yapacak olan öğrenciler, her il için ayrı ayrı lise yüzdelik dilimlerini ve puanlarını da e-Okul veya MEB'in resmi sitesi üzerinden görüntüleyebilecek.

13 Tem 2017 - 12:39 - Eğitim

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi