AKM Kitap Sizi Geleceğe Hazırlar

Yoğun geçen sınava hazırlık dönemlerinde, tercih ettiğiniz kaynak son derece büyük önem teşkil eder.

Yoğun geçen sınava hazırlık dönemlerinde, tercih ettiğiniz kaynak son derece büyük önem teşkil eder. Sınavlara hazırlanan öğrenciler, dershanelere de gitseler okul kaynaklarını da kullansalar, bu çoğu zaman yeterli olmaz. Bu nedenle öğrencilerin daha çok güvenilir kaynağa ihtiyacı vardır. Sıradan bir kitap dükkanına girdiğinize, en fazla 500 çeşit kitap bulabilirsiniz, Akm kitap bünyesinde 10,000'e yakın çeşitlilikte kitap bulunur, ve bu kitapları incelemek sadece bir tık mesafinizdedir. Bu nedenle Akm Kitap, her zaman tercih sebebi olacaktır.

Bizi Neden Tercih Etmelisiniz?

Akm Kitap'ta yer alan kitaplar, tamamen müşteri kitlesine göre özel olarak dizayn edildi, Akm Kitap'ı bir kütüphane olarak da, bir test ve çalışma kitabı satıcısı olarak da görebilirsiniz. Çünkü Akm Kitap, kitap sektöründeki bireylerin tüm talebi karşılamaktadır. Her çeşit ürünü bulundurmamazıa karşın, aynı zamanda bulundurmuş olduğumuz bu ürünleri sunabildiğimiz en düşük fiyatlarla sunmaya çalışıyor ve sizler için iyi bir hizmet verebilmek için efor sarfediyoruz.

Akm Kitap'ta Hangi

Ü

r

ü

nler Var?

Akm Kitap, tüm kitap ihtiyacınızı karşılama üzerine kurulu bir sistemdir. Sİtemize giriş yaptığınız andan itibaren, roman, edebiyat,tarih,biyografi gibi alanlardaki okuma kitaplarından tutun da, Tyt denemeleri, ayt denemeler, lgs setleri gibi sınavlara hazırlık kitaplarına da erişebilirsiniz. Üstelik bir bölümden başka bir bölüme geçmeniz sadece birkaç saniye sürer. Akm kitap, 1.sınıftaki bir çocuktan, Üniversite'yi bitirmek üzere olan bir gence kadar, 30 yaşında bir ev hanımından, 70 yaşındaki bir emekli bireye kadar herkese, herkesin ihtiyacına karşılık verir.

Kategorilerimiz,

Ç

ok Satanlar

Bu bölümde, en çok satan kitaplarımızı sergiliyoruz, böylece sizlerde diğer müşterilerimizin en çok tercih ettiği ürünleri görebilir ve o ürünleri tercih edebilirsiniz. Ürünlerin üzerine tıklayarak satın alabilir ve ürüne yapılan yorumları görebilirsiniz. Ürünlerimiz müşterilerimiz tarafından yorumlanır, böylece seçtiğiniz kitapların  tercih edilip edilmediğini, kaynakta bulunan eksiklerini öğrenebilirsiniz.

S

ü

per Setler

Bu alanda yer alan kitaplarımız, setler  halinde birleştirilmiştir. Tyt denemeleri, ayt denemeleri, sözel veya sayısal set şeklinde yer alan kitaplar bulunmaktadır. Elbette bu kategoride yer alan kitaplarımız olabilecek en uygun fiyatlarla satışa sunulmakla beraber, 90 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücreti alınmamaktadır.

En Yeni Kitaplar

Bu alanda yer alan kitaplarımız, yeni gelen, stoklarımıza yeni gelen ve piyasaya yeni sürülen kitaplardan oluşmaktadır. En yeni kitapları bu kategorimizden takip edebilirsiniz. Söz konusu kitaplar siz değerli müşterilerimiz için en özenli şekilde hazırlanmaya çalışılmıştır. Bu alanda yine, kaynakların en son çıkardığı, tyt denemeleri, ayt kitapları, lgs hazırlık kitapları ve benzeri kitaplar bulunmaktadır.

Aldın Aldın

Bu alandaki kitaplarımız, tedarikçimizin vermiş olduğu indirim ile kendi indirimimizi birleştirerek piyasa fiyatından daha uyguna satılan kitaplardan oluşur. Söz konusu kitaplar, en uygun şekilde satılmaya çalışılır. Bu alanda da yine tyt denemeleri, lgs denemeleri gibi okula hazırlık ve yardımcı kitaplar da bulunur.

Kelepir Kitap

Bu alandaki kitaplarımız, stoklarımıza çok önceden giren ve satışını henüz bitiremediğimiz veya yüksek adetli bulundurduğumuz kitaplar olarak satılır. Bu alandaki kitaplarımız genel piyasa fiyatının yarısında satılır.  Yine bu alanda, tyt denemeleri,lgs hazırlık, hukuk gibi alanlarda kitaplar bulunur.

AKM Kitap sizi bekliyor https://www.akmkitap.com/

03 Nis 2020 - 13:24 - Eğitim

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.137.288 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi