Ayrancı'da Hareket Var

Karaman'ın Ayrancı İlçesi'nde sürekli değişim ve hareket gözleniyor.

Ayrancı'da Hareket Var
Ayrancı'da Hareket Var
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman'ın Ayrancı İlçesi'nde sürekli değişim ve hareket gözleniyor. Yeni yürüyüş yolları, spor ve çocuk park alanları, altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

"Ayrancı'da görüntü kirliliğinin önüne geçebilmek ve halkımıza daha konforlu bir hayat sunabilmek için sürekli çalışıyoruz" diyen Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı yapılan çalışmalarla ilgili şunları söyledi;

"Eylül ayında yapımına başladığımız Musa Avsever caddesi yürüyüş yolları, çocuk oyun alanlar, spor alanları, kent mobilyaları, çim ekimi, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarını İller Bankası Bölge Müdürümüz Yüksel Demirci ile beraber yerinde inceledik. Desteklerinden dolayı İlbank Genel Müdürlüğüne teşekkür ederim. Ağustos ayı içerisinde ihalesini yaparak Eylül ayında müteahhit firmaya yer teslimini yaptığımız caddemizin çevre düzenlemesi işine Ekim ayı itibari ile başladık.

İki kilometre uzunluğundaki caddemizin her iki yönünde olmak kaydıyla yürüyüş yolları, kamelyalar, çocuk oyun grupları ve spor aletleri yerleşimi yapılacak ve yeşil alan çalışmaları müteakibinde 2021 yılında hizmete sunulacaktır. Aynı proje kapsamında Musa ve Ulu mahallemiz de bulunan çocuk oyun grupları yenilenecek spor aletleri ile de vatandaşımızın daha elverişli spor yapmaları sağlanacaktır.

İLÇEMİZDE BİR ALTYAPI SORUNUNU DAHA ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK

Yine başlanılan çalışma ile Elektrik telleri yer altına alınacak olup İlçemiz can ve mal güvenliği açısından daha sağlıklı bir çevreye kavuşturularak görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış olacak. Aralık ayı sonu itibari ilede bitiririlecek."

04 Ara 2020 - 13:00 Karaman/ Ayranci- Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi