Topraktan alınan lastik numunesi, hırsızları 300 kilometre uzaklıkta ele verdi

Karaman'da yakalanan hırsızların Antalya'da hayvan hırsızlığı yaptıkları ortaya çıktı.

Topraktan alınan lastik numunesi, hırsızları 300 kilometre uzaklıkta ele verdi
Topraktan alınan lastik numunesi, hırsızları 300 kilometre uzaklıkta ele verdi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman'da yakalanan hırsızların Antalya'da hayvan hırsızlığı yaptıkları ortaya çıktı.

Antalya’da meydana gelen hayvan hırsızlığının şüphelileri, jandarmanın olay yerinde bulunan araç lastik izinden aldıkları numunelerden yola çıkılarak 300 kilometre uzaklıkta Karaman’da yakalandı.

Hırsızlık olayı Antalya Aksu İlçesi’nde bulunan iki farklı mahallede meydana geldi. Fettahlı Mahallesinde yaşayan çiftçi Rakip Ö.’ye ait 6 Adet küçükbaş hayvan ve Topallı Mahallesinden yaşayan çiftçi Mustafa Ş’ye ait 7 adet küçükbaş hayvanın çalındığı ihbarını alan Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri hemen çalışma başlattı. Ekipler olay yerinde yaptıkları incelemede her iki olay yerinde de araç izine rastladı.

Olay yerinde bulunan araç izlerinden numune alan ekipler, bu kez bölgenin yollarında bulunan güvenlik kameralarından her iki mahalleye de giren çıkan araçları takibe aldılar. Yapılan incelemede şüpheli bir araca rastlandı.

Plaka Takip Sisteminin devreye girmesi ile şüpheli aracın Karaman Sarıvelliler İlçesi’nde olduğu tespit edildi.

Karaman’da buluna ekipler ile harekete geçen Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, araçtan numune alınmasını sağladı. Aracın lastiklerinden alınan numuneler ile olay yerinden alınan numuneler bire bir uyuştu.

Karaman’da yakalandılar 

Bunun üzerine operasyon yapan ekipler, şüpheliler M.Y., P.Y ve M.T. Karaman’da yakalayarak Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim ettiler. Şüpheliler hakkında küçükbaş hayvan hırsızlığı olayı ile ilgili olarak ayrı ayrı adli tutanaklar hazırlanarak, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Şüphelilerden M.Y. her iki küçükbaş hayvan hırsızlığı olayından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer iki şüpheli ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

20 May 2019 - 13:11 - Asayiş

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi