Şarampole inen traktörünün yanında ölü bulundu

Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde bahçesinden dönen yaşlı bir adam, şarampole inen traktörünün yanında ölü olarak bulundu.

Şarampole inen traktörünün yanında ölü bulundu
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde bahçesinden dönen yaşlı bir adam, şarampole inen traktörünün yanında ölü olarak bulundu.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Soğuk Pınar mevkiinde yoldan çıkarak şarampole inen traktörün yanında bir kişinin kıpırdamadan yattığını gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ekibi ve polise haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde yaşlı adamın öldüğünü tespit etti. Polis, yaptığı araştırmada ölen kişinin 69 yaşındaki Yusuf İbiş, olduğunu belirledi.

Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından İbiş’in cenazesi Sarıveliler Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yapılan ön incelemede İbiş’in seyir halindeki traktörün üzerinde kalp krizi geçirmesi sonucu traktörün yoldan çıkarak şarampole indiği ve o sırada yaşlı adamın yere düştüğü sanılıyor.

21 Eyl 2018 - 11:58 - Asayiş

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi