ŞOK ŞOK ŞOK: İKİ KİŞİYİ YARALAYIP KENDİSİNİ VURDU

Eski iş ortağını ve ortağının arkadaşını silahla yaralayan bir kişi intihar etti.

ŞOK ŞOK ŞOK: İKİ KİŞİYİ YARALAYIP KENDİSİNİ VURDU
ŞOK ŞOK ŞOK: İKİ KİŞİYİ YARALAYIP KENDİSİNİ VURDU
+19
Haber albümü için resme tıklayın

Eski iş ortağını ve ortağının arkadaşını silahla yaralayan bir kişi intihar etti.

İddiaya göre, İbrahim Okan Doyurucu, Külhan Mahallesi 1. İstasyon Caddesi'ndeki bir lokantada henüz bilinmeyen nedenle eski iş ortağı Soner Güneş ile tartışmaya başladı.

Kavgaya dönüşen olayda İbrahim Okan Doyurucu, Güneş'i başından vurarak yaraladı. Soner Güneş Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu sırada hastanenin otoparkına gelen İbrahim Okan Doyurucu, burada, Güneş’in arkadaşı Aytekin Koç ile de tartışarak onu da silahla omzundan yaraladı. Koç aynı hastanede tedavi altına alındı.

İbrahim Okan Doyurucu, daha sonra hastane bahçesinde silahını çenesine dayayarak intihar etmek istedi. Yaklaşık bir saat kadar polisin ikna etmeye çalıştığı Okan silahını ateşledi.

Şahıs sedye ile acil servise götürülürken, hastaneye gelen yaralı Soner Güneş'in yakınları sedyenin acil servise girmesini engellemek istedi.

Polis ekipleri kalabalığı dağıtarak acil servis önünde güvenlik tedbiri aldı.

Burada tedavi altına alınan İbrahim Okan Doyurucu hayatını kaybetti.

Hayati tehlikesi bulunan Soner Güneş ise Konya'ya sevk edildi.

19 Şub 2019 - 21:14 - Asayiş

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi