POLİS RESTORANDA DEHŞET SAÇTI

Muammer Şen / Karaman, (DHA)  Müşteri olarak girdiği restoranda garsonu tokatlayıp esnafın başına tabanca dayayan polis dehşet saçtı.

POLİS RESTORANDA DEHŞET SAÇTI
POLİS RESTORANDA DEHŞET SAÇTI
+9
Video için play'e tıklayın

Muammer Şen / Karaman, (DHA) 

Müşteri olarak girdiği restoranda garsonu tokatlayıp esnafın başına tabanca dayayan polis dehşet saçtı.

Karaman'da müşteri olarak geldikleri restoranda bizimle neden daha çok ilgilenmiyorsun diye garsonun kulağını çekerek tokat atan polis memuru hızını alamayarak mekan sahibinin başına silah dayadı. Yaşanan arbedenin ardından restorandaki müşteriler korkarak dışarıya  kaçarken, öfkeli polis arkadaşları tarafından dışarıya çıkarıldı.

Olay geçtiğimiz akşam saatlerinde meydana geldi. Polis memuru E.E. meslektaşları ile birlikte geldiği restoranda garsonu yanına çağırarak "Neden bizimle daha çok ilgilenmiyorsun" diyerek kulağını çekti ardından müşterilerin içerisinde tokat attı.

Tokata hiç karşılık vermeyen garson daha sonra durumu patronu F.T.'a iletti. Yemeğin ardından hesap için kasaya yönelen polislere, "Elemanımızın bir kusurumu oldu neden tokat attınız" demesi üzerine E.E. "Sanane canım istedi vurdum" dedikten sonra esnafa saldırdı.

ESNAFIN BAŞINA TABANCA DAYADI
 
Hızını alamayan E.E. belindeki beylik silahını çekerek onlarca müşterinin  içerisinde silahı Taşkıran'ın başına dayadı. Kavganın başlaması ile birlikte restoranda bulunan tüm müşteriler dışarıya kaçarken E.E. arkadaşlarının çabası ile dışarıya çıkarıldı. E.E. dışarıya çıkarken bir müşteriye de ne bakıyorsun diyerek tokat attı. İddialara göre dışarı çıkartılan maganda işyerine de ateş etti

Olaylara tanık olanların polisi çağırması üzerine gelen polis ekipleri 4 meslektaşını karakola götürerek ifadelerini aldı. Polis memurları ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, işletme sahibi F. T. ifadesinde restoranında taşkınlık yapan ve başına silah dayayan polisten ve arkadaşlarından şikayetçi oldu.

 

DEVLETİN SİLAHINI VATANDAŞA DOĞRULTAN DEVLETİ TEMSİL EDEMEZ

"Bu tür kişilerin devleti temsil edemeyeceğini belirten esnaf F.T.; "Masum onlarca kişiye zarar verebilirlerdi. Bu kişilerden şikayetçiyim. Beni maddi manevi zarara uğrattılar. bu kişilerin gerekli cezaları almalarını istiyorum. Ben dükkanımın karşısında bulduğum iki adet boş kovanıda karakolda sizlere teslim ettim. vatandaşları koruması için verilen silahı vatandaşa doğrultanlardan şikayetçiyim. dedi.

03 Şub 2018 - 01:39 - Asayiş

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi