Mut'ta çalınan keçiler Karaman'da kesilmiş halde bulundu

Mersin'in Mut ilçesinden çalınan 5 keçi, Karaman'da amatör bir kasap tarafından kesilmiş halde bulundu.

Mut'ta çalınan keçiler Karaman'da kesilmiş halde bulundu
Haber albümü için resme tıklayın

Mersin'in Mut ilçesinden çalınan 5 keçi, Karaman'da amatör bir kasap tarafından kesilmiş halde bulundu.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Mut'un Gökçetaş Mahallesi Şanşa Yaylasında bir üreticinin ağılından çalınan 5 keçinin bulunması için çalışma başlatan ekipler, bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Olay yeri çevresinde bulunan bir iş yerinin kamera görüntülerinden şüpheli bir kamyonetin Karaman istikametine gittiğini tespit eden jandarma ekipleri, Karaman Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçerek plakasını bildirdiği kamyonetle ilgili bilgi istedi.

Yapılan araştırmada üzerinde 5 adet keçi bulunan kamyonetin, Karaman girişinde durdurularak sürücüsüne sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği gerekçesiyle 3 bin 150 lira para cezası uygulandığı belirlendi.

Mut'ta çalınan keçiler Karaman il sınırları içinde amatör bir kasap tarafından kesildikten sonra Sertavul Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yakalandı.

Karaman'da herhangi bir kurumsal kasap yada mezbahanede kesim işlemi yapılmamıştır.

Keçilerin küpe numaralarından, Mut'tan çalınan hayvanlar olduğu belirlenirken, olayla ilgili olarak müştekinin akrabası İ.C. gözaltına alındı. Kesilen 5 keçiye ait et ise sahibine teslim edilmek üzere jandarma ekiplerince teslim alındı.

Hakkında adli işlem başlatılan zanlı, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

27 May 2020 - 14:58 - Asayiş

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi