Karaman'da köy muhtarı bıçaklandı!

Karaman'da meydana gelen kavgada köy muhtarı bıçaklanarak yaralandı.

Karaman'da meydana gelen kavgada köy muhtarı bıçaklanarak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkeze bağlı Yollarbaşı Köyü'nde meydana geldi. Köy muhtarı Hacı Ali Küçükberber ile köyedeki kıraathane işletmecisi A.G. Arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Çıkan tartışmanın giderek büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine A.G.'nin oğlu A.O.G. Eline geçirdiği bıçakla muhtar Hacı Ali Küçükberber'i yaraladı.

Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan muhtarın sağlık durumunun iyi olduğu bilgi edinildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mustafa Gürsoy'un açıklaması

Yollarbaşı köyündeki park kahvehanesinin işetmecisi mustafa GÜRSOY konuyla ilgili yaptğı açıklamada; Özellikle yurtdısinda yasayan halkimin karaman genelinin olaya ön yargılı bir giris yapmasina cok üzüldük bu kahveye devir parasi olarak butun sermayemizi verdik hersey ekmek davası iki senedir muhtarimiz bizim hakkimizda düsünceleri herzaman  bizim isletmemizin kapanması icin olmustur her tartısmada kaldırılamayacak küfürler hakaretler etmistir.herseyin bir sonu var en son azalar ile birlikte yapmak istedikleri calisma kahvehanenin icerisinde bulunan agaclari kesmek ile baslamistir muhtar olaydan bir ay kadar öncede agaclardan kesmistir ayrica kahvehanenin cevre duvarini yikmak kaldirmak  istemistir buna karsilik agaclarin kesilmemesi icin cevre duvarinin yikilmamasi icin koy halkimdan imza toplama calismasi baslattim köy halkıma desteklerinden dolayi tesekkür ederim.

Bütün bu olanlardan sonra olaydan 6 saat önce yani  saat 11:00 öğeyin kahvehaneye gelerek aliosman ve babam Ali GÜRSOY'U yanina cagirarak müsteriler icerisinde bagirarak ananızı avradınızı sikerim diyerek küfür kullanmıstır.

Burada bu olaya önyargı veya taraftutan kisilere soruyorum ciğersiz,omurgasız, İftiracı olan kim?? .

03 Tem 2019 - 20:38 - Asayiş

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi