KARAMAN POLİSİ KARARLI: UYUŞTURUCU BİTECEK

Karaman'da 550 polisin katıldığı destansı operasyonun detayları ortaya çıkmaya devam ediyor.

KARAMAN POLİSİ KARARLI: UYUŞTURUCU BİTECEK
KARAMAN POLİSİ KARARLI: UYUŞTURUCU BİTECEK
+5
Video için play'e tıklayın

Karaman'da 550 polisin katıldığı

destansı operasyonun detayları ortaya çıkmaya devam ediyor.

Uyuşturucu, tehdit, darp, fuhuş, şantaj her şey var!

Dün Karaman'da 550 polisin katıldığı eş zamanlı suç örgütü operasyonunda 10'u kadın 41 şüpheli gözaltına alınmıştı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte bazı kişilerin organize suç örgütü kurarak uyuşturucu madde ticareti yaptığı, uyuşturucuya alıştırdıkları bazı kadınların görüntülerini çekerek şantajla  fuhuş yaptırdıkları bilgisine ulaştı.

Ekipler uzun süre fiziki ve teknik takipten sonra, Karaman Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 36 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Konya Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği ve 550 polisin katıldığı operasyonda 10'u kadın 41 zanlı gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında örgüt elebaşı olduğu iddia edilen bir kadının da bulunduğu öğrenildi. 

KONUYLA İLGİLİ KARAMAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN YAPITI AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ;

Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda, örgütlü bir şekilde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik olarak Karaman Cumhuriyet Başsavcılığımızın koordinesinde planlı soruşturma başlatılmıştır.

Soruşturma kapsamında örgütlü bir şekilde uyuşturucu madde ve silah ticareti, silahla yaralama, ev kurşunlama, yaşı küçük çocukları uyuşturucu madde kullanmaya alıştırma, özel hayatın gizliliğini ihlal, tehdit, darp, fuhuş, şantaj vb. çok sayıda suça karıştıkları şüphesiyle Karaman merkezli Konya ve Eskişehir illeri ile de eş zamanlı olarak yapılan operasyonda toplam 41 şahıs yakalandı. Kalan 2 şahsın yakalanması için ise gerekli çalışmalar yürütülüyor.

İŞTE ELE GEÇİRİLENLER
Yakalanan şahısların ikamet, işyeri ve araçlarında yapılan aramalarda,

• 5 adet tabanca,
• 5 adet tüfek,
• 7 adet 6136 sayılı kanun kapsamında sayılan bıçak,
• 102 adet mermi,
• 23 adet kartuş,
• 450 adet uyuşturucu hap,
• 25 gr esrar,
• 13 gr metamfetamin ele geçirilmiştir.

İlimizde gerek uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesi gerekse huzur ve güven ortamına zarar verecek olan suç örgütleri ile mücadelemiz halkımızın da desteği ile kararlı etkili bir şekilde devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

17 Oca 2021 - 17:52 - Asayiş

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi