İkna etmeye çalışan komiser de yaralandı

Bugün Karaman'da 10 katlı binanın çatısına çıkarak herkesin gözü önünde aşağıya atlayarak intihar eden vatandaşı ikna etmek için çatıya çıkan komiser ayağı kayıp düşünce yaralandı.

İkna etmeye çalışan komiser de yaralandı
İkna etmeye çalışan komiser de yaralandı
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Bugün Karaman'da 10 katlı binanın çatısına çıkarak herkesin gözü önünde aşağıya atlayarak intihar eden vatandaşı ikna etmek için çatıya çıkan komiser ayağı kayıp düşünce yaralandı.

İntihar eden C.O’nun, 2 gün önce de başka bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştığı ve yapılan görüşmeler sonucu ikna edilerek aşağıya indirildiği öğrenildi.

Bu kez de şahsı ikna etmek için binanın çatısına çıkan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu Komiseri Serdar Bolat aynı şekilde şahsı ikna için çatıya çıkan merdivene çıkmıştı. Merdivenlerden ayağının kayması sonucu Komiseri Serdar Bolat belinden yaralandı.

Ambulansla hastaneye kaldırılan komiser Bolat’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Karaman’da bunalıma giren bir kişi çıktığı 9 katlı öğrenci yurdunun çatısından kendisini yere atarak yaşamına son verirken, atlama anı bir vatandaşın cep telefonuna yansıdı.

Olay, akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan 9 katlı bir öğrenci yurdunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bunalıma giren bir çocuk babası C.O. (26), kimsenin haberi olmadan binanın çatısına yangın merdiveninden çıktı. Çevredeki vatandaşların binanın çatısında bir kişinin olduğunu 112 Çağrı Merkezine bildirmeleri üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis, yurdun önündeki caddeyi trafiğe kapatırken, itfaiye de şahsın atlayabileceği tarafa hava yastığı açtı. Sivil polis ekipleri hemen şahsı ikna etmek için çatıya çıktı. İkna çabaları sürerken şahıs biranda çatıdaki yerini değiştirerek herkesin gözün önünde kendini boşluğa attı. Bu anlar ise yurdun karşısındaki binada bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi. Binanın bahçe devirlerinin üzerine düşen C.O’ya olay yerinde ilk müdahaleyi sağlık görevlileri yaptı. Daha sonra ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan şahıs burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın videosunu sosyal sorumluluk gereği yayınlamıyoruz.

06 Tem 2020 - 00:16 - Asayiş

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi