Erkek korse ile vücut şekillendirme

Toparlayıcı etkisi ile vücutta şekillendirici etki meydana getiren erkek korsesi fiyat olarak da oldukça uygundur ve zayıflama konusunda olumlu yönde etkileri bulunmaktadır.

Toparlayıcı etkisi ile vücutta şekillendirici etki meydana getiren 

erkek korsesi fiyat

 olarak da oldukça uygundur ve zayıflama konusunda olumlu yönde etkileri bulunmaktadır.

Erkek Korse Modelleri Nelerdir?

Çok eski zamanlardan bu yana kullanılan korseler, sıkılaştırıcı iç giysiler olarak tanımlanırken aynı zamanda sağlık için de kullanılmaktadır. Erkekler için üretilmiş olan korseler vücut şekillendirici özelliği bulunan göbek bölgesindeki fazlalıkları toparlayarak daha ince bir görünüm meydana getirme özelliğine sahiptir. Erkekler için üretilmiş pek çok korse modeli bulunmaktadır ve bu korselerin her birinin vücuda sağlamış olduğu farklı etkiler vardır. Erkek korseler tayt modeli, atlet model, bel korsesi ve göbek korsesi gibi şekillenmektedir. Buradaki temel amaç vücudun hangi bölgesinde fazlalık olduğu ve korsenin nereye etki etmesi gerektiğini saptamaktır. Eğer ki göbek bölgenizde fazlalık varsa atlet korselerden ya da göbek korselerinden yararlanabilirsiniz. Eğer bacak bölgesinde fazlalık varsa tayt modellerden yararlanılabilir. Modellerin yanı sıra korse kumaşları da değişkenlik göstermektedir. İnce kumaşların yanı sıra termal etkisi bulunan kumaşlar da yer almaktadır. Bu açıdan her korsenin farklı bir etkisi bulunmaktadır.

Korse ile Vücut Şekillendirme

Toparlayıcı ve sıkılaştırıcı özelliği bulunan korseler vücutta şekillendirici etki meydana getirmektedir. Korse taktığınız zamanda anında 1-2 beden incelme sağlarsınız. Bu etki korsenin esnek kumaşının vücutta meydana getirdiği sıkılaştırıcı özelliktir. Erkek korse modellerinin vücudu daha yapılı gösterme özelliği bulunmaktadır. Özellikle slim n lift olarak adlandırılan ve vücudun kaslı gözükmesini sağlayan korseler aynı zamanda zayıflama sağlamaktadır. Kilo vermek için egzersiz yapmak ve diyet uygulamak gerekmektedir. Bu süreçte korse takmak ise sarkma oluşmadan vücudun şekillenmesini sağlamaktadır. Korse kullandığınız zaman zayıflama sürecinin daha kolay bir şekilde gerçekleşmesini sağlanır. Yakılan kalori ve yağ oranının artmasını sağlayan bu iç giysiler vücudun şekillenmesine, sıkılaşmasına yardımcı olur. Bu etki sayesinde göbek bölgesinde bölgesel bir incelme meydana gelebilir.

Erkek Korse Modelleri Nasıl Kullanılır? Nasıl Giyilir?

Korsenin şekline göre kullanımı değişmektedir. Eğer kullanacağınız korse termal kumaş özelliğine sahipse hareket halindeyken takmanız gerekir. Böylece terleme etkisi ile daha hızlı zayıflama sağlayabilirsiniz. Eğer ki ince ve esnek kumaşlardan elde edilmiş bir korse ise günlük hayatta kıyafetlerinizin altına giyebilirsiniz. Herhangi bir şekilde belli olmayan bu korseler ile daha ince ve zayıf gözükebilirsiniz. Korse çok sıkı olduğu zaman alttan doğru giymeniz gerekebilir. Günlük hayatta 1-2 saat korse takmak kalıcı incelmeye yardımcı olmaktadır. Gece yatarken takılması çok tavsiye edilmez.

Erkek Göbek Korsesi Zayıflatır mı?

Birçok erkek fazla kilolu olmamasına rağmen göbek bölgesindeki fazlalıklardan şikayetçi olmaktadır. Özellikle yaşın ilerlemesi ile göbek bölgesinde yağlanma oranı daha fazla artmaktadır. Forma girmek ve karın yağlarını yok etmek için 

erkek göbek korsesi

 kullanımı sağlayabilirsiniz. Bu korseler ile göbek bölgesinin erimesine katkı sağlayabilirsiniz.

11 Şub 2020 - 14:35 - Yaşam

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi