Taekwondo Şöleni Sona Erdi

Türkiye genelinde yıldız sporcuların ortaya çıkarılması için Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo yarı final müsabakaları Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılan final müsabakalarının ardından sona erdi.

Türkiye genelinde yıldız sporcuların ortaya çıkarılması için Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo yarı final müsabakaları Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılan final müsabakalarının ardından sona erdi.
Karaman’ın ev sahipliğini yaptığı Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo yarı final müsabakaları, Karamanlı sporcularının da yer aldığı Adana, Antalya, Aksaray, Burdur, Isparta, Kayseri, Konya, Mersin, Niğde, Sivas, Hatay, Kırşehir, Nevşehir ve Osmaniye illerinden 12’si erkek, 11’i bayan takımı olmak üzere toplam 205 sporcunun katılımı ile tamamlandı.
27 Şubat-01 Mart 2015 tarihleri arasında Kazım Karabekir Spor Salonu’nda 3 gün boyunca devam eden, hüznün ve sevincin bir arada yaşandığı yarı final müsabakaları renkli görüntülere sahne oldu. Sporcuların üç gün boyunca devam eden müsabakalarda sergilemiş oldukları centilmence hareketler müsabakaları izlemeye gelen sporseverlerce takdir topladı.
Müsabakalara hem erkekler, hem de bayanlar kategorisinde mücadele eden Karamanlı sporcular zorlu ve çekişmeli geçen maçların ardından yıldız bayanlar kategorisinde 33kg da Zeynep Doğan 1.’lik, 41kg da Berna Akbulut 1.’lik, 55kg da Senem Bacaksız 2.’lik, 29kg da Zehra Yılmaz 3.’lük, 47kg da Ayşe Naz Sarvan 3.’lük,44kg da Fatma Nur Sönmez 3.’lük elde ederken, yıldız erkekler kategorisinde ise; 33kg da Samet Çelik 1.’lik, 61kg da Tunahan Kozan 2.’lik elde eden sporcular oldu.
Müsabakalar sonunda açıklamada bulunan Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, ‘’ Türk sporu için çok önemsenen bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Sizin gibi yetenekli ve değerli sporcuların içinden çok iyi yıldızlar çıkacak ve ileride ülkemizi uluslararası arenada en güzel şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyorum. Ayrıca üç gün süren müsabakalar boyunca sergilemiş olduğunuz centilmence ve sportmence hareketlerinizden dolayı teşekkür ediyorum.
Sizleri tekrar ilimizde ağırlamaktan dolayı duyduğumuz mutluluğu belirterek, tüm sporcu, antrenör ve idarecilerimize başarılar diliyor, böylesine güzel bir turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları,  Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürleri Aslan Yıldız ve Vedat Akyar, Karaman Belediyesi Özel Kalem Müdürü Duran Kabaağaç, Taekwondo Federasyon temsilcisi Mehmet Çeken, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Aydın Akpınar, taekwondo il temsilcisi Ali Can ve Uluslararası taekwondo hakemleri tarafından verildi.
Yarı final müsabakaları sonunda genel klasmanda oluşan tablo ise; 
1.    Kayseri – 45
2.    Ankara - 42
3.    Konya - 33
4.    Karaman - 30

02 Mar 2015 - 09:32 - Spor

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.137.288 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi