Karamanlı Bilardocular Rakip Tanımadı

Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 1.

Karamanlı Bilardocular Rakip Tanımadı
Karamanlı Bilardocular Rakip Tanımadı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 1. Etabı, 26-29 Mart tarihleri arasında Antalya-Kilikya Palace Otel’de düzenlendi.

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Antalya-Kilikya Palace Otel’de düzenlenen Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 1. Etabı’nda ilkler yaşandı. Şampiyonanın 1. Etabı, bu zamana kadar pool bilardo alanında en çok katılımın sağlandığı ve en büyük ödülün verildiği organizasyon oldu.

Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası 1. Etabı, 26-29 Mart tarihleri arasında Antalya-Kilikya Palace Otel’de düzenlendi.128 erkek, 16 kadın ve 22 genç bilardocunun mücadele ettiği, antrenör ve idareci sayısıyla birlikte toplam 200 kişilik önemli boyutta bir organizasyona dönüşen turnuva ilklere sahne oldu.

Şampiyonaya Karaman’ı temsilen Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bilardo antrenörü Osman Yılmaz nezaretinde toplam 3 bayan sporcu katıldı. Yıldız kızlar kategorisinde Karaman’ı temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Nursel Okutan Türkiye birincisi olurken, Dilara Göl Türkiye ikincisi, Sümeyye Çankaya ise Türkiye üçüncüsü olan sporcular oldu.

Bilardo da alınan başarının kendilerini mutlu ettiğini belirten Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Amacımız Karaman’da spor kültürünü en tabana yaymak ve milli takımlara daha çok sporcu göndermektir. Bilardo branşında da başarıdan başarıya koşan bir ekibimiz var. Bu başarılı ekibimiz ile ilerleyen yıllar içerisinde Karaman’ı ve ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek amacındayız. Alınan bu başarılı sonuçtan dolayı duyduğumuz mutluluğu bir kez daha belirterek, böylesine anlamlı bir başarının gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

30 Mar 2015 - 16:37 - Spor

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi