Karamanlı Atletler Boş Dönmüyor

Mersin’de gerçekleştirilen Okullar Arası Yıldızlar Puanlı Atletizm Grup müsabakalarında Karaman atletizm takımı madalyalarla döndü.

Karamanlı Atletler Boş Dönmüyor
Karamanlı Atletler Boş Dönmüyor
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Mersin’de gerçekleştirilen Okullar Arası Yıldızlar Puanlı Atletizm Grup müsabakalarında Karaman atletizm takımı madalyalarla döndü.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün 2016 yılı faaliyet programında yer alan, 03-04 Mayıs 2016 tarihlerinde Mersin Nevin Yanıt Atletizm Kompleksinde 16 İl’den 136 kız, 150 erkek, 37 Ferdi olmak üzere 323 sporcunun mücadele ettiği Okullar Arası Yıldızlar (Kız-Erkek) Atletizm Grup Müsabakalarında Karaman atletizm takımı elde ettiği derecelerle büyük bir başarıya daha imza attı. 

Zorlu ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Karaman atletizm takımı sporcularından Mehmet Can Tankut Cirit Atma kategorisinde grup birincisi, Zeynep Su Tankut Cirit Atma kategorisinde grup ikincisi, Nisanur Gürbüz 100 metre engel kategorisinde grup üçüncüsü, Ada Ak Gülle Atma kategorisinde grup birincisi, Furkan Yandı 800 metre kategorisinde grup üçüncüsü, Orhan Yetkin 3 Adım Atlama kategorisinde grup ikincisi, Uzun Atlama kategorisinde grup üçüncüsü olma başarısı gösterdi. Alınan bu başarıları sonuçların ardından Mehmet Can Tankut, Orhan Yetkin ve Nisanur Gürbüz Erzurum ilinde yapılacak olan Türkiye Finallerine katılma hakkı elde eden sporcular oldu.

Okul Sporları müsabakalarında alınan sonuçlardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Mersin ilinde gerçekleştirilen yarışlar sonunda dereceye girerek finallere gitme şansı elde eden ekibimizi tebrik ediyorum. İnşallah bu başarı grafiği ilerleyen dönemlerde artarak daha da üst seviyelerde olacak. Bu haklı gururu bizlere yaşatan antrenör ve sporcularımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

05 May 2016 - 17:13 - Spor

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi