Karaman'ı Dünya Şampiyonasında Temsil Edecekler

Danimarka’da yapılacak olan "UCI World Cyling Tour Final 2015 Road Race" Dünya Şampiyonasında Karamanı Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Barış Ünlü ve Erhan Azat temsil edecek.

Karaman'ı Dünya Şampiyonasında Temsil Edecekler
Karaman'ı Dünya Şampiyonasında Temsil Edecekler
Haber albümü için resme tıklayın

Danimarka’da yapılacak olan "UCI World Cyling Tour Final 2015 Road Race" Dünya Şampiyonasında Karamanı Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Barış Ünlü ve Erhan Azat temsil edecek.

Dünya’nın seçilmiş sporcularının yarışacağı "UCI World Cyling Tour Final 2015 Road Race" Dünya Bisiklet Şampiyonası 1550 sporcunun katılımı ile Danimarka’da yapılacak. 160 kilometre zorlu ve çekişmeli geçecek şampiyonada Karamanı Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet sporcuları Barış Ünlü ve Erhan Azat temsil edecek.

Karaman Gençlik ve Spor Kulübünün başarılı sporcuları Barış Ünlü ve Erhan Azat 22-24 Mayıs 2015 tarihleri arasında Yunanistan’ın Skyros Adasında yapılan eleme yarışlarında elde etmiş oldukları ikincilik ve üçüncülük dereceleri ile Danimarka’da yapılacak olan finallere katılma hakkı kazanmışlardı. 2015 yılında Dünyanın 13 bölgesinde eleme yarışları yapılarak katılımcı sayısının ilk %25’lik bölümüne giren sporcular finallere katılma hakkı elde etti. Zorlu ve çekişmeli geçen yarışlar sonunda %25’lik bölüme girmeyi başaran Karamanlı sporcular her yarışta kürsüye çıkarak Danimarka’da yapılacak olan finallerde yarışma şansı elde etti.

Konu hakkında açıklamada bulunan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Karamanın bisiklet branşında kendini kanıtlamış bir şehir olduğunu daha önce yapılan yarışlar sonunda belirtmiştir. Sporcularımız bu başarıların tesadüf olmadığını kanıtlayarak Danimarka’da yapılacak olan finallere katılım hakkı elde etti. Bu başarı tablosu Karaman adına gurur verici bir durum. Başarılı sporcularımız Dünya Şampiyonasında 40-44 yaş kategorisinde toplam 258 sporcu arasında birincilik mücadelesi verecek. Sporcularımızı elde ettikleri başarılardan dolayı tekrar kutluyor, şampiyonada başarılar diliyorum” diye konuştu.

02 Eyl 2015 - 14:43 - Spor

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi