Fikret Ünlü Voleybol Turnuvası tamamlanıyor

Ermenek Belediyesi’nin organize ettiği ve 14 takımın yer aldığı Ermenek Belediyesi 1.

Ermenek Belediyesi’nin organize ettiği ve 14 takımın yer aldığı Ermenek Belediyesi 1. Geleneksel Fikret Ünlü Voleybol Turnuvası bugün oynanacak final maçıyla tamamlanıyor.

Baştan sona büyük ilgiyle izlenen maçların oynandığı turnuvada Ermenek İMKB Anadolu Lisesi spor salonunda bugün saat 18:00 de Alakise Gençlik Spor-Metem arasında yapılacak 3.lük maçının ardından saat 20:00 de Ersev-Başyayla Spor Derneği arasında oynanacak final maçıyla beraber turnuvanın galibi belli olacak.

Belediyeden yapılan açıklamada, "Tüm Halkımızı bugün oynanacak final maçında takımlarımıza destek olmaları için davet ediyor, bu vesileyle Ermenek Belediyesi olarak anısına düzenlediğimiz bu turnuvada Eski Devlet Bakanımız Merhum Fikret Ünlü’yü aramızdan ayrılışının 1.yılında bir kez daha rahmetle anıyoruz." denildi.

19 Şub 2020 - 10:28 - Spor

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi