Saadet Partisi'nden karamandan.com'a ziyaret

Saadet Patisi İl Başkanı Şaban Şahin, Karaman Milletvekilleri adayları Ali Çiftçi ve Hüseyin Çoban ve beraberlerindeki heyet Karamandan.

Saadet Partisi'nden karamandan.com'a ziyaret
Saadet Partisi'nden karamandan.com'a ziyaret
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Saadet Patisi İl Başkanı Şaban Şahin, Karaman Milletvekilleri adayları Ali Çiftçi ve Hüseyin Çoban ve beraberlerindeki heyet Karamandan.com'u ziyaret etti.

Ziyarette Konuşan Ali Çiftçi 7 Haziran seçimlerinden sonra iktidarın partileri oyalayıp seçime gittiğini söyledi. Çoban açıklamasında "Karaman halkına yüreğinin sesini dinle diyorum. Milli Görüş bu ülkenin tarihidir, inancıdır ruhudur. Milli Görüşü meclise mutlaka taşımak zorundayız. Biz olsaydık bir koalisyon oluşurdu. Sadetsiz meclisten fayda gelmez" dedi.

Türkiye'de medyanın kendilerine karartma uyguladığını iddia eden Saadet Partisi İl Başkanı Şaban Şahin, Türkiye'nin en etkin partisi olmalarına rağmen medyada yer alamadıklarını savundu.

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Karaman Milletvekilleri adayı Ali Çiftçi ise  doğu ve güneydoğu’dan devletin ruhunun çekildiğini söyledi. Çiftçi; "Doğu'dan, Güneydoğu'dan devletin ruhu çekildi. Çekildi de ne oldu, tabiat boşluk kabul etmez. 30 küsür yıldan bu yana eline devlet silahı verilen, millet kesesinden maaşları ödenen köy korucuları orada vatan haini durumuna düştü; mütedeyyin insanlarımız, Kürtler döndü bu tarafa, devlete baktı neredesin diye. Baktı devletten ses seda yoktu. Adeta ne halin varsa gör der gibiydi devlet. Bu durumda onlar da PKK'ya teslim olmak mecburiyetinde kaldı." dedi.

07 Eki 2015 - 17:17 - Politika

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi