AK Parti'ye Destek Büyüyor

AK Parti Karaman Teşkilatı ve Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr.

AK Parti'ye Destek Büyüyor
AK Parti'ye Destek Büyüyor
+3
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Karaman Teşkilatı ve Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr. Şeker'e destek çığ gibi büyüyor.

Türkiye Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar ve Türkiye Koop-İş Sendikası Heyeti ile birlikte Pankobirlik Genel Müdürü Tamer Taşpınar, AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve dr. Recep Şeker'e desteklerini açıklamak için Karaman'a gelerek İl Teşkilat binasında basın toplantısı düzenledi.

Toplantıya AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça, Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer ve partililer katıldı. Toplantı'da konuşan AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü ''Sayın genel başkanıma ve genel müdürüme çok teşekkür ediyorum. AK Partimize destek için buralara kadar geldiler. Allah onlardan razı olsun. Bizde gece gündüz çalışarak sizlere hizmet edeceğiz. İki adayımızda bir birinden değerli insanlar. Adaylarımıza sizlerin desteğini de görmek bizi mutlu etti. İnşallah 7 Haziran'da durmak yok yola devam diyeceğiz'' dedi.

Basın toplantısında konuşan Türkiye Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar ''AK Parti 2002 yılından beri yaptıkları ile hepimizin gönlünde taht kurmuştur. Bizlerde burada sayın Recep Konuk ve Recep Şeker'e desteklerimizi belirtmek için bulunuyoruz. Sayın Recep Konuk beyin yaptıkları ortadadır. Örnek bir insandır. Tarım alanında Türkiye de ender insanlardandır. TORKU gibi bir markayı çıkartarak Dünya pazarına sundu. Bununla birlikte tam bir işçi, çiftçi ve insan dostudur. Biz her zaman yanında olacağız. İnşallah 7 Haziran'da başarılı olacağına inanıyoruz. Biz sendikamız ve üyelerimiz olarak Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker'in yanındayız. Çok iyi işler yapacaklarından eminiz. Allah yollarını açık etsin'' dedi.

Pankobirlik Genel Müdürü Tamer Taşpınar da Recep Konuk ile mesai arkadaşı olmanın bir gurur olduğunu dile getirerek ''Sayın başkanımla birlikte mesai arkadaşlığı yapma fırsatı buldum. Gerçekten kendisi seçkin bir insan. Yaptıkları ile bunu zaten kanıtlamış birisi. 35 tane fabrikayı kurmuş çiftçiye, işçiye, bölge insanına umut olmuştur. Bölgeyi adım adım bilen birisi. Böyle bir insanın siyasette olması gerektiğini düşünüyorum Ülkede çok iyi işler yapacağını biliyorum. Ülkemize hayırlı olsun. Gönülden sayın başkanımı destekliyorum Allah yardımcısı olsun'' dedi.

AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, basın toplantısının ardından AK Parti Karaman Teşkilatı ve Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr. Şeker'e desteğini açıklayan Türkiye Sulama Kooparatifleri Merkez Birliği Genel Başkanı A. Halis Uysal'a teşekkür etti.

27 May 2015 - 10:56 - Politika

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi