Türkiye 2.si Olduk

Karaman KETEM Türkiye 2.

Karaman KETEM Türkiye 2.si oldu.

Karaman Halk Sağlığı Müdürü Dr Ali Rıza Altunsoy tarafından yaptığı açıklamada, "Bilindiği üzere Kanser tüm Dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli sağlık sorunlarından birisini teşkil etmektedir. Bu hastalığa karşı alınacak önlemler büyük önem arz etmektedir. Kanserle mücadele kapsamında en büyük çalışma Müdürlüğümüze bağlı KETEM Birimi tarafından yürütülmektedir.
KETEM personelinin özverili çalışmaları ve halkımızın duyarlılığı sayesinde 2012 Yılı KETEM değerlendirmesi sonucunda Karaman Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezimiz(KETEM) mamografi çekimi açısından Türkiye'deki en verimli merkez olmuştu.
2015 Yılına girdiğimiz bugünlerde yeni bir başarıya daha ulaşmış olduk.

19-23 Ocak 2015 tarihleri arası haftalık değerlendirmesinde serviks taramasında hedef nüfus oranına göre 81 İl arasında Türkiye 2. si olmuştur. KETEM personelimize üstün gayretlerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim." ifadelerini kullandı.

28 Oca 2015 - 08:05 - Sağlık

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi