Sokağa Bahar Geldi

Süreyya Kayalık farkını farkettirdi.

Sokağa Bahar Geldi
Sokağa Bahar Geldi
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Süreyya Kayalık farkını farkettirdi. Şehrin merkezinde olmasına rağmen kimsenin girmek istemediği ve genelde İsmetpaşa Caddesi esnaflarının depo gibi kullandığı 27. sokak şimdilerde görsel bir şov sunuyor.

Her şey, yılların eskitemediği Süreyye Kayalık'ın sokağa taşınmasıyla başladı. Yılların Süreyya Büfe'si sokağı çiçeklerle bezeyip, renkli şemsiyelerden çatı yaptı.

Caddeyi örten rengarenk 50 şemsiye görsel güzelliğiyle büyük ilgi çekiyor. Dünyadaki büyük benzerlerinin bir küçük modeli olsa da bu sokak, yeni sevimli ve ilginç haliyle tam anlamıyla mutluluk veriyor.

06 Haz 2015 - 15:33 - Haber

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi