Protokol Üyeleri Sokaklarda Çöp Topladı

Karaman Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin hayata geçirdiği “Temiz Karaman Sağlıklı Nesiller” projesi bugün düzenlenen çöp toplama etkinliğiyle başladı.

Protokol Üyeleri Sokaklarda Çöp Topladı
Protokol Üyeleri Sokaklarda Çöp Topladı
+12
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin hayata geçirdiği “Temiz Karaman Sağlıklı Nesiller” projesi bugün düzenlenen çöp toplama etkinliğiyle başladı.

Karaman Belediyesi, Kent Konseyi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği “Temiz Karaman Sağlıklı Nesiller” projesi kapsamında bugün protokol üyelerinin katılımıyla çöp toplama etkinliği düzenlendi. Karaman Kalesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltıyla başlayan programa; Vali Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Daire Müdürleri, Kent Konseyi Çalışma Grupları, Sivil Toplum Kuruluşları, Oda Başkanları ve Muhtarlar katıldı.

“Ortak Paydamız Temiz Karaman” 

Kahvaltıda proje ile ilgili bilgi veren Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven: “Kent Konseyi Kadın Meclisimiz, Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımızın da desteğiyle Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte böyle bir proje hazırladı. 1 sene sürecek olan projede hepimizin ortak paydası temiz Karaman. ‘Temiz Karaman Sağlıklı Nesiller’ projesini bugün Cumhuriyet Parkı’ndan sizlerin de katılımıyla başlatacağız. Burada ki amacımız temizlikle ilgili vatandaşlarımızın üzerinde bilinç uyandırma, onları daha duyarlı hale getirme olacak. İnşallah Karamanımız için hayırlı olur” diyerek davetlilere teşekkür etti.

Daha sonra Cumhuriyet Parkı’na geçen katılımcılar, parkın içinde ve İsmetpaşa Caddesi’nden Aktekke Kent Meydanı’na uzanan güzergâhta mıntıka temizliği yaptı.

Tüketici Meclisi İlk Faaliyetini Gerçekleştirdi

Diğer taraftan, geçtiğimiz günlerde Kent Konseyi bünyesinde kurulan Tüketici Meclisi, Kırmahalle de mahalle sakinlerine tüketici hakları ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Ticaret İl Müdürü Yusuf Arı ve Bilinçli Tüketici Meclisi üyeleri katıldı. Ticaret İl Müdürü Yusuf Arı; tüketici hakları, ürün ve hizmetlerle ilgili karşılaşılan sorunlar karşısında yapılması gerekenler konusunda geniş çaplı bilgiler verdi.

26 Kas 2015 - 14:36 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi