KTSO Çalışanlarını Kutluyorum

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Genel Sekreter Yrdımcısı Ahmet Ertuğrul stem etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Genel Sekreter Yrdımcısı Ahmet Ertuğrul stem etti.

Yaptığı yazılı açıklamada KTSO Başkanı Mustafa Toktay’ı, yöneticilerini ve çalışanlarını kutlayan Ertuğrul Vergi Dairesi İl Müdürlüğünden şikayet etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü tarafından, yanlışlıkla kesilen destekleme priminin iadesi için dilekçe verdiğini söyleyen Ahmet Ertuğrul "Ticaret Odası Başkanlığı ve Vergi Dairesi İl Müdürlüğünden form doldurtup, geri getirmem istendi. Ticaret Odası evrak hazırlanıp tarafıma verirken vergi dairesi ile SGK arasında pinpon topu oldum" dedi.

Ertuğrul: Uzun yıllardır Karaman da şu ya da bu biçimde siyasetin içindeyim. Çok kişi bilir, insanları üzmemeye, kırmamaya ve haksız yere eleştiri yapmamaya özen gösterdim, yapanları da eleştirdim. Sorumluluğum gereği yaşadıklarımı kamuoyu ile paylaşmak istedim. 27 Nisan pazartesi günü Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü tarafından, benden yanlışlıkla sosyal güvenlik destekleme primi kesilmiş (olabilir) , sonrası iade için il müdürlüğüne giderek iade dilekçemi verdim. Bana bir form verilerek, Ticaret Odası Başkanlığı ve Vergi Dairesi İl Müdürlüğünden formu doldurtup, geri getirmem istendi. Ticaret Odasına giderek ilgili birime evrakı verdim birimin çalışanı güler yüzle karşılayarak çayımı söyledi ben çay içerken evrak hazırlanıp tarafıma verildi. Oradan vergi dairesine giderek kendilerine ait bölümün doldurulmasını istedim yetkili bu evrakı dolduramayacağını belirtti, tekrar SGK il müdürlüğüne giderek başka bir evrak istedim, onlar ısrarla aynı evrakı doldurmaları gerektiğini söylediler, pinpon topu gibi defalarca gidip gelerek ilgili evrak sonunda doldurularak tarafıma verildi."dedi

27 Nis 2015 - 15:16 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi