Garnizon Komutanı Akış, Karaman'a Veda Ediyor

Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Akış Karaman'a Veda Ediyor Yüksek askeri Şura (YAŞ) kararları sonrasında Ankara Jandarma Eğitim Komutanlığına tayin edilen Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Akış için veda yemeği düzenlendi.

Garnizon Komutanı Akış, Karaman'a Veda Ediyor
Garnizon Komutanı Akış, Karaman'a Veda Ediyor
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Akış Karaman'a Veda Ediyor

Yüksek askeri Şura (YAŞ) kararları sonrasında Ankara Jandarma Eğitim Komutanlığına tayin edilen Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Akış için veda yemeği düzenlendi.

23 Ağustos 2016 Salı günü polisevinde düzenlenen veda yemeğine Vali Süleyman Tapsız ve eşi hanımefendi Ayşe Tapsız, Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Mustafa Akış ve eşi Şengül Akış, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve eşi Şerife Çalışkan, ilimizdeki görevine başlayan Garnizon Komutanı Alb. İlhan Şen, Cumhuriyet Başsavcısı Abdürrahim Alan, Adli Yargı İlk derece Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Gökşen, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ile Vali Yardımcıları Erkan Karahan, Kenan Eskin, Mehmet Uğur Arslan, Dr. Sezer Işıktaş ve Ahmet Günaydın ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne katıldı.

İl protokolünün eşleri ile katıldığı yemek sonrasında bir konuşma yapan Vali Tapsız, kısa bir süre de olsa birlikte görev yaptığı Mustafa Akış’ın özellikle 15 Temmuz darbe girişimi sırasında gösterdiği tavrın çok önemli olduğunu belirterek, ülkesi ve vatanı için uzun yıllar Türk Silahlı Kuvvetlerinde şerefiyle görev yapan Akış’ın Karaman’a ve ülkesine verdiği hizmetlerin asla unutulmayacağını söyledi.  

Karaman’da görev yaptığı süre içerisinde Mustafa Akış’ın halkının gözünde ve gönlünde ayrı bir yer edindiğini dile getiren Vali Tapsız, Akış’ın Karaman’a veda edecek olmasından dolayı üzüntülü olduklarını ancak önemli bir mevki ve konuma getirilmelerinden dolayı da ayrıca mutlu olduklarını söyledi. 
 
Ankara Jandarma Eğitim Komutanlığına tayin edilen ve önümüzdeki günlerde yeni görevine başlayacak olan Mustafa Akış’a yeni görevlerinde başarılar dileyen Vali Tapsız, ailesi ve sevdikleriyle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat geçirmesi temennisinde bulundu.  

Eski Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Akış ise görev yaptığı süre içerisinde Karaman halkıyla sımsıcak, sevgi dolu bir ilişki kurduklarını belirterek güzel duygularla ayrıldığı karamanı ve karaman halkını hiçbir zaman unutmayacağını söyledi.

Yemeğin sonunda Vali Süleyman Tapsız, ilimize verdiği hizmetlerden dolayı Mustafa Akış’a günün anısına plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

24 Ağu 2016 - 14:22 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi