Evlenecek Çiftlere Ücretsiz Kurs

Yürüttüğü birçok sosyal sorumluluk projesinin yanı sıra Karaman Kent Konseyi bu kez bir kültür mirası olan 'Zeybek Oyunu' için evlenecek çiftlere ücretsiz kurs düzenliyor.

Evlenecek Çiftlere Ücretsiz Kurs
Haber albümü için resme tıklayın

Yürüttüğü birçok sosyal sorumluluk projesinin yanı sıra Karaman Kent Konseyi bu kez bir kültür mirası olan 'Zeybek Oyunu' için evlenecek çiftlere ücretsiz kurs düzenliyor.

Eğitim Kent Konseyi yeni binasında Halk oyunları öğretmeni tarafından verilecek. Kursa başvuru da bulunan kursiyerlerin halk oyunlarını hobi ya da profesyonel olarak öğrenme isteğine göre gruplandırılacak. Karaman Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven konuyla ilgili yaptığı açıklama da şunları aktardı: "Evenecek çiftlere yönelik gerçekleştirilen bu kursta Ege yöresinden çeşitli zeybek oyunlarını ücretsiz olarak vereceğiz. Halk oyunları atalarımızın bize bıraktığı en önemli kültür miraslarından biridir. Amacımız halk oyunları kurslarımızdan faydalanarak bu büyük mirası gelecek nesillere taşınması ve yaşatılmasıdır" dedi.

Kursa kayıt yaptırmak isteyenler Karaman Kent Konseyi yeni binasına(Yeni mahalle Mut caddesi Sebahattin Özer İş Merkezi No:113/2) giderek veya 0 ( 338 ) 226 40 00 nolu telefonu arayarak konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirler.

24 Ağu 2016 - 12:50 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi