Başkan Ve Ekibi Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Çalışkan: "Halka Hizmet Hakk'a Hizmet Anlayışı İle Çalışmaya Devam Ediyoruz" Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, beraberindeki başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte belediye tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Ve Ekibi Çalışmaları Yerinde İnceledi
Başkan Ve Ekibi Çalışmaları Yerinde İnceledi
+8
Haber albümü için resme tıklayın

Başkan Çalışkan: "Halka Hizmet Hakk'a Hizmet Anlayışı İle Çalışmaya Devam Ediyoruz"

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, beraberindeki başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte belediye tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Karaman Belediyesi, her alanda yatırım ve hizmetlerine kesintisiz devam ediyor. Ertuğrul Çalışkan başkanlığında Karaman Belediyesi; alt ve üst yapı, sosyal tesisler, yeşil alanların yanı sıra enerji alanında da önemli yatırımları bir bir hayata geçiriyor.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, beraberindeki başkan yardımcıları Hacı Osman Ünüvar, Abdullah Bağırgan ve Duran Kabaağaç, Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürleri ile birlikte devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Otogar Kavşağı'ndan Sonra Ereğli Kavşağı da tamamlandı

İlk olarak Ereğli Kavşağı düzenleme ve yenileme çalışmalarını inceleyen heyet, kısa süre içerisinde tamamlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada konuşan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: "Otogar Kavşağı'ndan sonra Ereğli Kavşağı’ndaki kavşak düzenleme çalışmamızı da çok şükür kısa sürede tamamladık. Her iki kavşağımıza yerleştirdiğimiz ay-yıldız figürü ilimize gelen vatandaşlarımızı karşılayacak. Şehir girişlerimiz daha estetik ve anlamlı bir hale geldi" dedi.

Güneş Enerji Santralinde Çalışmalar Sona Geldi

Ereğli Kavşağı incelemelerinden sonra Başkan Çalışkan ve ekibi, belediye tarafından Organize Sanayi Bölgesinde yürütülen Güneş Enerji Santrali'nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Son güneş panellerinin yerleştirildiği santral önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak.

Seyir Teraslarından Yoğun Çalışma Sürdürülüyor
    
Geçtiğimiz günlerde yüklenici firmaya yer teslimi yapılmasının hemen ardından, çalışmaların başladığı ve yoğun bir şekilde devam ettiği Seyir Teraslarına geçen heyet, proje hakkında detaylı bilgiler aldı.  
    
Şehrin her köşesinde, her alanda bir çok yatırım ve hizmetin devam ettiğini söyleyen Başkan Çalışkan: "Karaman Belediyesi olarak; milletimizle, yönetim kadromuzla, personellerimizle birlikte daha yaşanabilir, daha modern, marka bir kent için tüm imkanlarımızla çalışmaya devam ediyoruz. Bu noktada bizlere güvenen ve destek olan milletimize hizmet etmek boynumuzun borcudur. Halka hizmet, Hakk'a hizmet anlayışı ile çalışmalarımıza kesintisiz devam edeceğiz" dedi.

26 Eyl 2016 - 10:01 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi