AVUKATLARA "BORÇLAR HUKUKU "

Karaman Barosu tarafından “Borçlar hukuku” semineri düzenlendi.

Karaman Barosu tarafından “Borçlar hukuku” semineri düzenlendi.

Bir otelde gerçekleşen ve değişen kanun maddelerinin anlatıldığı seminere Karaman Baro Başkanı Avukat Oktay Yılmaz ile Karamanlı avukatlar katıldı. Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Rüstem Kadri Septioğlu, MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden Yrd. Doç. Ekrem Kurt, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden Yrd. Doç. Dr. Öz Seçer ve Yrd. Doç. Dr. Zafer Kahraman'ın eğitmen olarak katıldığı seminerin açılış konuşmasını Baro Başkanı Avukat Oktay Yılmaz yaptı.

Yılmaz konuşmasında, "Karamanlı avukatların değişen tüm kanunlardan en hızlı şekilde haberdar olması ve gereken eğitimi alması açısından, Karaman Barosu olarak eğitim seminerlerimize ara vermeksizin devam etmeyi düşünüyoruz. Umarım seminerlerimiz Karaman hukukçularına gerekli bilgi birikimini sağlamada faydalı olur" dedi.

Seminer sorumlusu Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Rüstem Kadri Septioğlu ise hukuksuzluğun kargaşaya neden olacağına değinerek, "Geliştirilmemiş hukuk ortamında kargaşadan başka bir şeyle karşılaşmayız. Hukukun gelişmesi için tüm yargı mensuplarının, akademisyenlerin katkıları vardır ama halka bire bir olan biz avukatların katkıları bu aksaklıkları görmek adına daha önemli ve daha öne çıkmakta. Bu vesileyle camianın bilgilendirilmesine katkı sağlamak adına bizleri yalnız bırakmayan hocalarımıza, yargıçlarımıza teşekkür ediyoruz. Belirli alanlarda değişik konuları seçip biz seminerler veriyoruz ama, O bölgedeki baronun ihtiyacı olan konular bildirildiği zaman yine o konularda da seminerler veriyoruz. Belirli bir programımız var ama, yine örneğin Karaman'a ait bir konuda yoğunlaşma olmuş ve ihtiyaç varsa o da bildirildiği zaman yine o konuda da yardımcı olmaya çalışacağız. Bugün 'Borçlar Hukuku'yla ilgili seminerimize hepiniz hoş geldiniz" diye konuştu.

Borçlar hukuku ile genel görüşlerin paylaşıldığı seminerde değişen maddeler ve dikkat edilmesi gereken noktalar ele alındı. Seminerin sonunda soru-cevap bölümüne geçildi. Toplu hatıra fotoğrafının çekildiği seminerde eğitmenlere Karaman Barosu tarafından birer teşekkür plaketi verildi.
KARAMAN (İHA)

25 Şub 2015 - 15:18 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.137.288 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi