8 Milyar Salavat Kampanyası

Son Peygamber Platformu Mevlid Kandili Özel Programına manevi bir hazırlık olması düşüncesiyle '8 Milyar Salavat Kampanyası' düzenleniyor.

Son Peygamber Platformu Mevlid Kandili Özel Programına manevi bir hazırlık olması düşüncesiyle '8 Milyar Salavat Kampanyası' düzenleniyor.

Karaman Ahlak Kültür ve Çevre Derneği (AKÇEV)'den yapılan açıklamada;

''11 Rebi'ül Evvel 1438 / 11 Aralık 2016 Pazar günü akşamına kadar devam edecek olan '8 Milyar Salavat Kampanyası'yla Peygamberimiz Hz. Muhammed (sas) ile kesintisiz iletişim vasıtası olan 'Salavat-ı Şerife'lerin okunması ve salavat getirmenin önemini toplumun gündemine taşıyarak bir farkındalık oluşturmak amaçlanıyor.

Son Peygamber Platformu, Peygamber (sas) Efendimizin her yıl farklı bir temayla tanınması yolunda yürüttüğü çalışmalarda bu yıl da “el-Müstakîm- Hak Yol üzere dosdoğru olan (s.a.s.).”  yönünü tanınması için çalışmalar yapmaktadır. '8 Milyar Salavat Kampanyası' çerçevesinde okunacak olan salavat-ı şerifeler, www.8milyarsalavat.com sitesine girilebilecektir''denildi

16 Kas 2016 - 12:51 - Gündem

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi