Tekin Dershaneleri ve Özel Lisesi'nde Kampanya

Tekin Dershanesi - Özel Lisesi ve Etüt Merkezi eğitim öğretimde yaptığı yatırımların yanı sıra öğrencilerine özel kampanya başlattı.

Tekin Dershanesi - Özel Lisesi ve Etüt Merkezi eğitim öğretimde yaptığı yatırımların yanı sıra öğrencilerine özel kampanya başlattı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Fatih Tekin;'' 10 Ağustos, 11 Eylül tarihleri arasında kayıtlı öğrencilerimize 360 saat YGS ve 180 saat TEOG Kursularımızı ücretsiz sunacağız. Erken kayıt yapan öğrencilerimizide bu kampanyadan yararlandıracağız,''dedi.

Dershane ve kurs ücretlerinde kampanya yaptıklarını belirten Tekin; 1500 tl'ye kayıt yaptıklarını söyledi. Lise kayıtlarını da 3500 tl'ye yaptıklarını söyleyen Tekin, Öğrencilerin ve ailelerin bu kampanyadan yararlanmak için acele etmeleri gerektiğini belirtti.

ÖZEL TEKİN DERSHANELERİ                         

İRTİBAT:
ŞEKERBANK ARKASI AVM ÜSTÜ / KARAMAN         
Tel: 0541 221 88 80                                    

ÖZEL TEKİN TEMEL LİSESİ 

İRTİBAT: 30 METRELİK YOL YAPARLAR / KARAMAN
Tel: 0541 221 88 80

28 Tem 2015 - 14:29 - Ekonomi

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.185.003 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi