Karaman MABOTO Açılıyor

Karaman'da Renault ve Dacia Resmi Satış ve Servis Bayisi MABOTO açılıyor.

Karaman MABOTO Açılıyor
Karaman MABOTO Açılıyor
+10
Haber albümü için resme tıklayın

Karaman'da Renault ve Dacia Resmi Satış ve Servis Bayisi MABOTO açılıyor.

Renault ve Dacia'larda sıfır ve ikinci el araç satışının yanında, her marka araç için tamir, bakım ve ekspertiz hizmetiyle Karaman halkının beğenisini kazandıklarını söyleyen şirket yetkilisi Ramazan Kepir; "28 Kasım cumartesi günü saat 13.00'de gerçekleşecek Renault - Dacia Yetkili Satış ve Servisi Plazamızın açılışına tüm Karaman Halkımızı davet ediyorum."dedi. Kepir yaptığı açıklamada "Renault ve Dacia'da harika bir kampanya ile satışa başladık, Renault ve Dacia, kasım ayında müşterilerine sıfır faizle yeni bir araç sahibi olma imkanı sunuyor."dedi.

İŞTE MABOTO HİZMETLERİ

Rot Balans Ayarı, Mekanik İşlemler, Egzoz Arızaları, Oto Ekspertiz  Hizmetleri, Araç Yağ Değişim, Amortisör Değişim, Fren Sistemleri, Oto Klima Arızaları, Akü Değişim Şarj,Otomobil Yedek Parça, Egzoz Muayenesi, Araç Muayene İstasyonu, Otomobil Filo Bakım Onarım, Oto Radyatör Petek Temizliği, Oto Lastik Değişim ve diğer otomobil servis hizmetleri.
 
Açılış: 28 Kasım 2015 Cumartesi - Saat: 13.00
Adres: Hamidiye Mah. Sanayi Cad. No:7, Karaman
Tel: 0338 213 73 33 - 0 541 477 70 70 

26 Kas 2015 - 13:24 - Ekonomi

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi