Gelecek İçin Ter Döktüler

TEOG Sınavları Sorunsuz Gerçekleştirildi.

Gelecek İçin Ter Döktüler
Gelecek İçin Ter Döktüler
+6
Haber albümü için resme tıklayın

TEOG Sınavları Sorunsuz Gerçekleştirildi.

Ortaöğretime geçiş için 8´inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı (TEOG) 25-26 Kasım 2015 tarihlerinde yapıldı. 
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tüm yurt genelinde gerçekleştirilen Karaman’da 69 okulda, 328 sınav salonunda, yaklaşık 3 bin 648 öğrencinin girdiği birinci dönem ortak sınavları, ikinci oturumun sona ermesiyle tamamlandı.

Sınavlar hakkında açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, huzurlu bir sınav yapıldığını ifade etti. İki günde sınav yapılan okulları gezerek sınav uygulamasını yerinde inceleyen Sultanoğlu, "Öğrencilerle sınavla ilgili görüştüm. Öğretmenlerinin yaptığı yazılılarla, merkezi yazılıların zorluk derecelerinin hemen hemen aynı olduğunu belirtiler. Bu sınavlarla, öğrencilerimizin başarıları bir bütün olarak değerlendirilerek stressiz, rahat bir şekilde geleceğe daha iyi hazırlanma imkanı bulacaklar" diye konuştu.

İl Müdürü Sultanoğlu, iki gün boyunca sabahın erken saatlerinden itibaren, sınavların sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için yoğun çaba sarf eden okul idarecileri ile öğretmenlere ve Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederek öğrencilere de başarılar diledi.  

26 Kas 2015 - 16:00 - Eğitim

Son bir ayda karamandan.com sitesinde 1.139.632 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Karamandan.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Karamandan.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Karamandan.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Karamandan.com değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Karamandan.com, Karaman ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (532) 765 24 01
Reklam bilgi